A takarítás megrendelése ma már nem luxus

Manapság rengeteg felesleges dologra elköltjük azt az összeget, amibe a takarítás kerül. Pedig, ha jobban belegondolunk, akkor ez egy olyan szolgáltatás, amivel rengeteg szabadidőt nyerhetünk és így több időnk marad arra, amit valóban szeretnénk csinálni egy fárasztó munkanap után vagy a hétvége folyamán.

Miért éri meg?

Mindannyian időztünk már el azon, hogy mások biztos élik a gondtalan életüket a makulátlan otthonukban, biztos nem foglalkoznak sok időt a takarítással. Közben pedig foglalkoztat a tudat, hogy vajon ki és mennyit takaríthat egy nap során. Te is biztos voltál már úgy vele, hogy egy egész napot eltöltöttél azzal, hogy patyolat tiszta legyen az egész lakás és úgy nézzen ki, mint a magazinokban.

Majd hazajönnek a gyerekek, ledobják a hátizsákjukat a konyhába, szétjárkálják a koszos cipőjükkel a padlót és ott hagyják mindenütt a holmijaikat. Pár óra és minden ugyanúgy néz ki, mint előtte. Ezt követően pedig úgy érzed, hogy feleslegesen elpazaroltál egy napot, és nem is csinálhattad azt, amit valóban szeretnél. Ez különösen igaz a hétvégékre. (A Rendinél hétvégére is rendelhetsz takarítást felár nélkül!)

A takarítás rendelés ma már nem számít luxus szolgáltatásnak, hiszen átlagosan annyiba kerül, mint egy hétvégi nagybevásárlás. Mégis gondolj bele mennyi időt felszabadíthatsz akár hétvégén, amit ahelyett, hogy a takarítással töltenél, a szeretteiddel tölthetsz.

 

A Rendi segít

Ne görcsölj azon, hogy mennyit takarítottál feleslegesen! A Rendinél online, pár kattintással megrendelheted a takarítást akár 2-3 nappal a kiválasztott nap előtt. Ráadásul, ha rendszeres heti/kétheti vagy havi takarítást rendelsz, akkor jelentős összeget spórolhatsz meg hosszútávon.  

Az alapcsomagban portalanítás, felmosás, porszívózás, a vizes blokkok takarítása és a konyhai felületek tisztítása szerepel. Ezt kiegészítheted olyan extra szolgáltatásokkal, mint az ajtó- és ablaktisztítás vagy mosás, vasalás.

Online rendelés során a rendszer kiszámolja a takarítás várható időtartamát és a szolgáltatás árát, így előre tudod, hogy pontosan mennyi időt fog eltölteni a takarító az otthonodban és mennyibe kerül a szolgáltatás. Nincsenek rejtett költségek.

A takarítószerek és takarítóeszközök vásárlásával sem kell bajlódnod, hiszen a Rendi mindent biztosít számodra, akár a BIO takarítószereket is. A tisztítószereket pedig csak egyszer kell megvásárolnod, a takarítás végeztével ott hagyjuk nálad.

Szabadíts fel elegendő időt magadra a Rendivel! Amennyiben kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, úgy keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén:

info@rendi.hu

+3630/196-3616

2018-11-06T10:13:39+00:002018.11.06.|Tippek|