Eladható lakás: 4 tipp, hogyan add el gyorsan az otthonod

Amikor lakásod eladásán gondolkozol, fontos, hogy vonzóvá tedd az otthonod a vásárlók számára. Mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy mindent tisztán és szépen berendezve mutatsz be, hogy a lakás a legjobb fényében tündököljön. Most mutatunk 4 tippet, hogyan add el gyorsan az otthonod:

1.Kezdd el időben a selejtezést

Szabadulj meg mielőbb azoktól a nem kívánatos tárgyaktól, amik feleslegesek és csak a helyet foglalják. Szuper helyszín eladásra például a bolhapiac vagy a garázsvásár. Ezeket te is le tudod szervezni az ismerőseiddel. A másik lehetőség, amivel még segítesz is másokon, az az adományozás. Ne feledd, hogy a kevesebb néha több: Minél kevesebb személyes tárgy van az otthonodban, annál vonzóbbá válik az érdeklődők számára.

2.A kiegészítők ereje

Az eladható lakás fő ismérve az otthonosság és a praktikusság. Amikor az érdeklődő bekukkant 1-2 olyan helyiségbe, mint a konyhaszekrény vagy a polcok, akkor jó ha látja a lakást az alap kiegészítőivel. Így el tudja dönteni, hogy a későbbi igényeihez mérten mennyire jól rendszerezhető a lakás. Egy szépen berendezett szekrény sokkal esztétikusabb egy üresnél.

 

3.Felújítás

Mindenképp fektess hangsúlyt a felújításra, ha lelakott a lakás! Már egy teljes festés is sokat dobhat az összképen. Ha pedig valami extrára vágysz, akkor próbálj ki mintás tapétákat vagy fali matricákat a szebb és látványosabb eredmény érdekében.

 

4.Használd ki a lakás adottságait

Fontos, hogy sok tároló helység legyen elhelyezve az otthonodba. Ha egy vásárló körbenéz nálad és azt látja, hogy nincs elegendő szekrény vagy polc, akkor azt feltételezheti, hogy nem elég jól rendszerezhető a lakás.

Hogyan add el gyorsan az otthonod? A felújítást követően mindenképp egy átfogó takarítással folytasd! Mi segítünk, hogy lakásod tiszta és rendezett legyen az eladás napjára: www.rendi.hu

2018-06-13T14:57:15+00:002018.06.13.|Tippek|