Hogyan tartsd tisztán az otthonod?

Neked is problémát jelent megőrizni a tisztaságot? Ezzel nem vagy egyedül, főleg akkor, ha alapvetően a rendetlenek táborát erősíted. Gyakran pedig az elfoglaltság és a kiszámíthatatlan életvitel miatt nehéz a tisztaságot megtartani. Az a lényeg, hogy soha ne hagyd eluralkodni a rendetlenséget. Most bemutatunk 5 tippet, amik segíthetnek, hogy tisztán tartsd az otthonod.

Nincs rutinod

Ha nincs nagy rutinod a takarításban, akkor hozz létre egy havi takarítási táblázatot vagy naptárt, amiben láthatod, hogy mikor, mennyi időt szántál a takarításra. Szuper megoldás, ha nem szeretsz gyakran takarítani, hiszen így látod, hogy valójában mi okozza az otthonodban eluralkodott káoszt.

Nem tudod hogy áll neki?

Ha nem vagy tapasztalt takarító vagy egyszerűen csak időhiányban szenvedsz, akkor már az alapok is elegendők, hogy megőrizd a tisztaságot.  Kezdd például a mosogatással vagy a porszívózással!

Tegyél rendet stílusosan!

Nincs időd rendet rakni? Semmi gond! Fogj egy szép kosarat és pakolj bele mindent. Amikor lesz időd, akkor elpakolod a benne található holmikat.

Rendszeres takarítás

Azt se tudod hol áll a fejed egy hosszú nap után? Így nem csoda, hogy nehezen veszed rá magad a takarításra. Válaszd heti/kétheti vagy havi rendszeres takarítás szolgáltatásunkat, hogy otthonod mindig ragyogjon a tisztaságtól!

www.rendi.hu

2018-06-22T14:41:14+00:002018.06.22.|Tippek|