Indíts tiszta lappal az egyetemen!

Elkezdődött az egyetemi időszak és sokan a kollégiumi szobák helyett az albérletet választják. Nem ritka az sem, hogy nagyobb lakásokat bérelnek ki a fiatalok és többen összeköltöznek. A kellemesebb környezet és persze a főbérlő, na meg a látogatóba érkező szülők miatt fontos, hogy megőrizzük a lakásban a tisztaságot.

A tanuláshoz szükség van a jó komfortérzetre, viszont a legtöbben, különösen vizsgaidőszakban vagy ha még dolgoznak is az egyetem, főiskola mellett, időhiánnyal küszködnek. Na és persze azt se felejtsük el, hogy sokszor a lelkesedés is hiányzik….

 

A szabadidő szóljon a pihenésről és a szórakozásról!

 

Amikor a fiataloknak akad egy kis szabadideje, akkor azt biztosan nem takarítással akarják majd tölteni. Ez teljesen érthető. Ilyenkor lazítanak, hazautaznak vagy elmennek kikapcsolódni. Mi, a Rendinél úgy gondoljuk, hogy az ember egyszer fiatal, ki kell használni ezt az időt, ezért a takarítással járó feladatokat örömmel átvállaljuk. Egy átlagos albérlet kitakarítása nekünk rutin feladat. Egy kisebb méretű lakást nagyjából 2-3 óra alatt újjávarázsol a takarító, addig pedig az ifjúság azzal tölti az idejét, amivel csak szeretné. Ha többen laknak együtt, akkor ráadásul fejenként minimális összeget kell csak a takarításra fordítani.

 

Egy kis szülői segítség

 

Nehéz beismerni, de bizony sokszor jól jön a szülők segítsége, akik általában boldogan főznek és takarítanak a csemetéikre. Viszont nem mindig van rá idejük és bizony a szülők is lehetnek fáradtak. Ebben az esetben meglephetjük a gyereket azzal, (persze vele is egyeztetve), hogy rendelünk neki egy takarítást. Akár jutalmazhatunk is vele, így még a jó eredményekre is ösztönözzük őket, hiszen a szülői fortélyok kimeríthetetlenek.

Kényelmes és személyre szabott megoldás

A Rendinél az árak négyzetméter alapján változnak. A kezdő csomagunk 44 négyzetméterig mindössze 7 200 Ft-ba kerül. Amennyiben ketten-hárman vagy akár még többen laknak egy lakásban, úgy leosztva már nem is annyira megterhelő az összeg.

Az alapcsomagunkat bármikor ki lehet bővíteni olyan extra és személyre szabott szolgáltatásokkal, mint például a takarítóeszközök, takarítószerek bérlése vagy a sütő, hűtő kívül és belül történő kitakarítása. Lehetőség van heti/kétheti vagy havi rendszeres takarítás megrendelésére is, amihez már kedvezményt is biztosítunk.

Neked is fontos a tisztaság, de a szórakozás előrébb van a listán? Akkor tegyél egy próbát velünk és hívd a Rendit, vagy rendeld meg a takarítást online!

 

www.rendi.hu

 

2018-09-13T16:09:46+00:002018.09.13.|Tippek|